vrijdag 6 december 2013

Een bezoek van de Sint en ateliers

Vandaag was het d-day! De Sint kwam ons EINDELIJK bezoeken. De kinderen van de derde graag hebben de hele show prachtig aan elkaar gepraat. Er waren mooie liedjes van de kleuters, toneel, gedichten... Kortom, weer een pracht werk van de kinderen van onze school - DIK applaus! Ik ben ook heel trots op de kids van onze klas, ze deden het super. Het was een gezellige en bijzondere voormiddag.

Toen de Sint ons weer verliet, zijn we in de klas de klascadeau's gaan openen. Wauw, de Sint heeft écht naar ons geluisterd. We kregen een nieuwe CD-speler en héél leuk materiaal met magneten! Laat de creativiteit maar beginnen, met leuke deuntjes op de achtergrond =) 



















































We hadden daarna een half uurtje tijd om onze nieuwe spullen eens goed te bekijken en uit te proberen.














Er werden letters van de namen gemaakt, leuk idee!





Tijdens de middagpauze aten we heerlijke soep en boterhammen. Nadien oefenden we voor het kerstkoor. Namiddag was het ons tweede atelier - ik zelf begeleide het drukatelier en heb daar dan ook enkele sfeerbeelden van gemaakt. Wat ons betrof, een succes! 


























Maandag ochtend komt Esther, de mama van Noëmie, samen met ons knutselen voor de kerstmarkt. 

Zou iedereen ook 1 zak (met naam a.u.b.) met reserve kleren (broek + onderbroek) willen meegeven aan zoon/dochter. Moest er dan eens een of ander ongelukje gebeuren is iedereen voorzien van verse en zuivere kleren =) 

Geniet van het weekend en de gezelligheid samen! Tot maandag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten