woensdag 4 december 2013

Afgewerkte mijters en een cadeau voor de Sint

Waar zit de Spiekpiet?



Daar zit de Spiekpiet ;)

Onze gezellige haard en het Spiekpietjes verhaal van Jens.


Vandaag was het fotoronde, maar Noëmie was er niet o.w.v. ziekte. Dus hebben we een praatronde gehouden, want iedereen wou eigenlijk wel iets vertellen. Yarne had vandaag weer een spelletje bij. Dat is altijd wel heel leuk! Dus er was dan ook veel interesse voor de mens-erger-je-niet van Cars. Fijn!


Amelia, Laura en Janneke tekenden een prachtige tekening voor de Sint. Deze hoort bij ons versje en zullen we dan ook afgeven op vrijdag. Op de achterkant stempelden ze 'Wij vinden u zo lief'. Morgen gaat iedereen zijn/haar naam er nog opschrijven.


De mijters werden vandaag helemaal afgewerkt. Nu heeft iedereen er eentje, nog een reden om te stralen over twee dagen ;)




Andreas beschilderde alvast het doosje wat we gaan gebruiken om onze speculaas (die we morgen bakken) in te pakken om aan de Sint te geven op vrijdag. Ik vertelde eerder dat het een beslissing was van de kinderen om hem dat cadeau aan te bieden. Het is ook eens iets anders, speculaas krijgen i.p.v. het uit te delen.





Er werd zo ook nog een beetje in de hoekjes gespeeld.








Ik heb al de hele week een Sinterklaas CD op staan. Maar vandaag hebben we enkele liedjes opgezocht via youtube. De kleuters hebben zich even laten gaan en aangezien de deur dicht was, heb ik mee kunnen doen =)







Laura die danste zelfs van op haar stoel!



En na de speeltijd - hoog bezoek! Onze lieve Kristie kwam naar de klas. Dat was echt heel leuk en gezellig en we hebben er dan ook héél hard van genoten! Na de speeltijd rustig aan dus, gezellig naar muziek luisteren en nog even afwerken/spelen met was we bezig waren.


Morgen bakken we speculaas. Ik zal alles voorzien. Moest je er aan denken, geef dan a.u.b. wel een deegrol mee aan zoon/dochter - die kunnen we gebruiken, dan kunnen de kleuters zo veel mogelijk zelf doen i.p.v. er maar naar staan te kijken =) 

Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten