donderdag 14 november 2013

De kapper, op school!

Vandaag was het een heel ongewone dag. De eetzaal stond al snel vol met meisjes (en een jonge =)) die we niet kenden! Wij mochten, samen met Ann, als eerste.... onze haren laten doen!!
Wauw dat was een hele belevenis. Sommigen lieten hun haren knippen, de meisjes gingen volluit voor prachtige krullen en de jongens lieten zich omtoveren tot knappe stoere mannen! Iedereen bleef rustig zitten en liet alles gebeuren =) De resultaten spreken voor zich. Geniet even van de foto's, het zijn er veel! Ik ga verder met de rest van de dag, onder de foto's van de kapper.


Wachten tot we aan de beurt zijn.






Zoals een echte ;) Zelfs een praatje slaan met de kapster!






Trots.







Ook trots =)











Emily onderging een hele transformatie.






























Wat zijn ze mooi!



Wat zijn ze knap!


Na onze kapbeurt hebben we de muziekronde gehouden. Jens had een leuke CD bij en er werd volop gedanst!




Vandaag aten we in de klas, want de eetzaal was bezet. Dat was eigenlijk wel eens heel gezellig.



Manuel maakte de laatste letter van zijn naam met zijn koekjes.


Na de speeltijd hebben de kleuters nog spelletjes gespeeld en zijn ze bezig geweest met de splitser.








De namiddag zijn we begonnen met een verhaaltje van de Sint. Het zijn korte verhaaltjes en we hebben er elke dag eentje, t.e.m. 6 december - de dag dat we hem kunnen ontmoeten! We hebben ook gestemd op wat we gaan doen: zingen / dansen / een versje - het zal een versje worden. We beginnen volgende week te oefenen.


We hielden een korte praatronde want de kleuters wilden graag vertellen. Janneke had bijvoorbeeld bonen bij en Emily haar tand! Want die is uitgevallen.



Toen was het tijd voor de vrije teksten, vandaag was Martine er niet, dus hebben ik hun mooie verhalen opgeschreven. Kristie kwam langs en dat vonden we allemaal SUPER!



En toen was onze drukke dag al voorbij en mochten we onszelf tonen aan alle ouders, grootouders... We kregen zelfs een klein diploma, omdat we zulke flinken 'klanten' zijn geweest.







Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten