vrijdag 1 maart 2013

rollebolle

We zijn vanmorgen met de bus naar het sportcentrum vertrokken. Eindelijk gingen we 'rollebolle'. We hadden er echt naar uitgekeken. We hebben ons reuze geamuseerd met alle spelletjes. We konden klauteren en klimmen, rollen en spelen, glijden en schuiven. Het was een hele leuke voormiddag.
Iedereen was dan ook erg moe toen we terug op school kwamen.





















































































Namiddag hebben sommige kleuters de film van Romeo 'Happy feet' gekeken. Andere kleuters hebben in de hoekjes gespeeld, in hun boekjes gewerkt, gekleurd en en geknipt. De namiddag was weer veel te snel voorbij.













Er zijn ook een aantal kleuters die hebben mogen grabbelen omdat hun beloningsrups vol was. Super gedaan!!


Om 14u50 gingen we naar de zaal om ons dansje voor het vrij podium te oefenen samen met de andere kleuters. We verklappen nog niet wat het gaat zijn, jullie moeten maar komen kijken en genieten.
Als afsluiter hebben we met de hele gezongen voor de jarige van de maand februari.



Spijtig genoeg hebben we de dag in mineur afgesloten. Misschien zijn de kinderen een beetje geschrokken en komen ze met een verhaal over een ambulance naar huis. Dat klopt dan wel. Lucas van Nath haar klas is onwel geworden en we hebben hiervoor de ambulance en de mug moeten bellen. Sommige kinderen waren hier wat van geschrokken (iedereen eigenlijk) maar met Lucas gaat het gelukkig als wat beter. Hij moet nog 1 nachtje in het ziekenhuis blijven maar we hopen dat hij maandag terug op school is.

Dan wil ik al mijn kleuters en ouders nog een groot compliment geven op deze complimentendag.
Jullie zijn stuk voor stuk unieke personen en ik ben heel blij dat jullie in mijn klasje zitten. Dank je wel voor alle mooie momenten samen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten