dinsdag 19 maart 2013

gezonde puzzels en nieuwe contractjes

Het was boekenronde vanmorgen en Vincent mocht zijn lievelingsboek meebrengen. De titel was ' Heimween'. Het was een mooi verhaaltje. Nadien hebben we nog een gesprekje gehad over heimwee hebben en dat dat helemaal niet erg is als je dat hebt.
Toen was het tijd voor een fruitmoment en een turnles.



We hebben deze week gezondheidsweek en we hebben aan iedereen gevraagd om zeker deze week elke dag een stuk fruit/groente mee te geven. Er zijn al een heleboel kleuters die lekker fruit of groenten bij hadden. Maar nog niet iedereen. Proberen jullie dit vanaf morgen? Het is voor alle kleuters fijn als ze hieraan kunnen meedoen.

Na de speeltijd had Kristie nieuwe contractjes voor ons en hebben we die samen overlopen. We hebben tijd tot volgende week. We hebben ook 'gezonde puzzels' gemaakt in de klas. Eerst kleuren, dan knippen en dan plakken. Het was niet voor iedereen eenvoudig maar iedereen heeft wel volgehouden, knap hoor!

Na de middag hebben we nog verder gewerkt aan onze puzzelwerkjes, terwijl andere kleuters gespeeld hebben in de hoekjes. Als afsluiting hebben we naar een aflevering van Koekeloere gekeken over gezonde voeding.




















 

Morgen mag Luca een foto meebrengen voor de fotoronde.
Denken jullie ook nog eens aan reclamefolders i.v.m. voeding? We gaan er donderdag een collage rond maken.
Vergeet ook de centjes van de foto's niet, of de foto's zelf.
Tot morgen allemaal!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten