donderdag 28 maart 2013

Het allermooiste ei

Nadat we onze beentje goed gestrekt hadden tijdens de turnles hebben we muziekronde gehouden. Jeff had al van dinsdag zijn cd meegebracht en vertelde dat nummertje 8 zijn lievelingsliedje was. Maar er was een probleempje. Er zaten veel krassen op de cd en het liedje van Piet Piraat klonk toch heel gek : wij ggggggggggaan duiuuiuiiuiken in ddddddde zee :)
We moesten er eigenlijk heel erg om lachen. Kristie heeft de cd dan via de computer opgezet en daar ging het gelukkig iets beter. We hebben wel geleerd dat je cd's altijd in een hoesje moest steken zodat er geen krassen opkomen.

Na de speeltijd hebben we eieren gemaakt. Hele mooie grote eieren. We mochten kiezen hoe we ze gingen versieren: verf, stiften, wasco,kleurpotloden,... Kristie heeft ze allemaal opgehangen in de zaal zodat die mooi versierd is voor het paasontbijt.
De mama van Sophie had van een winkel ook leuke paasmandjes om te knutselen meegebracht. Wie dat wou mocht dat paasmandje ook maken. Iedereen heeft er eentje mee naar huis gekregen en we hadden er nog over om aan de kleuters van Nath te geven. Bedankt Angie voor de leuke mandjes.














Namiddag heeft Kristie het verhaal van 'Het allermooiste ei' voorgelezen. Nadien moesten we in onze vrije tekstenboeken ons allermooiste ei tekenen en er een verhaaltje bij verzinnen. We hebben een heleboel mooie eieren gezien.
Ondertussen werd de zaal mooi versierd en klaargezet voor het paasontbijt morgen. Alles ziet er heel mooi uit. Hopelijk komt de paashaas langs want we hadden gezien dat onze paasmandjes verdwenen waren!!
Iedereen heeft vandaag ook alles dat in zijn schuifje zat meegekregen, werkjes, contractjes, onderzoekjes,... ze zitten er allemaal in.
Tot morgen allemaal!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten