maandag 25 maart 2013

De Hut

We zijn de dag begonnen met de praatronde en daar hadden Amelia en Alexander veel te vertellen over hun uitstap van het weekend. Ze waren samen naar de Cosmodroom geweest en het was blijkbaar heel erg leuk geweest. Misschien moeten we toch eens kijken om er met de klas naartoe te gaan!

Na de speeltijd zijn we begonnen om onze klas 'paasklaar' te maken :) We hebben de boom versierd en de klas. En verder hebben we paaseitjes gerangschikt van groot naar klein. Er zijn nog een aantal kleuters mee bezig, die kunnen dat morgen verder afmaken. Morgen krijgen we ook nieuwe paasontractjes. En we gaan nog veel knutselen rond Pasen.















We moesten op tijd gaan eten want de bus kwam ons halen om naar het theater te gaan. We zijn naar 'De Hut' gaan kijken in Cmine. Het is een voorstelling van 4HOOG en we hebben er ontzettend van genoten. We keken vol verwondering en moesten ook erg lachen met sommige stukken. Onze namiddag was snel voorbij maar het was wel heel leuk!














Ik heb nog steeds niet al het geld van de foto's binnen. Ik heb bij sommige kleuters een briefje in de brooddoos gestoken. Ook de briefjes voor het kamp zou ik zo snel mogelijk terug moeten hebben. Kunnen jullie hier a.u.b. werk van maken? Dank je wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten