maandag 22 mei 2017

Schaatsen, een kijkje nemen in een andere klas en het verhaal van de 3 biggetjes.

Hallo allemaal, vandaag was echt een superleuke dag! Deze ochtend zijn we gaan schaatsen in Hasselt we mochten verschillende oefeningen doen, de juffrouw legde uit hoe je terug moest rechtstaan als we vielen. We konden verschillende parcours doen en mochten op het einde ook leuk op het ijs spelen! Wat een plezier, we leerden schaatsen met vallen en opstaan! :)









































Toen we 's middags terug in de klas aankwamen zongen we voor Manuel, want Manuel is zaterdag 5 jaar geworden.

We hadden ook veel te vertellen dus we hielden de praatronde in de gang, zo konden we allemaal iets vertellen tegen elkaar.





'S middags hebben we buiten lekker gepicknickt en buiten gespeeld!

Na de middag mochten de oudste kleuters mee naar het eerste leerjaar, naar de klas van Kirsten hier hebben ze met een bekertje en water de letter D op de grond getekend.

De jongste kleuters speelden in de klas van Ann, met Els met de B- Bot.

De kinderen van het eerste leerjaar mochten bij ons in de klas spelen. Ook leerden we een muzisch verhaal over de 3 biggetjes, dit hebben we op het einde ook even opgevoerd!












Om de dag af te sluiten vertelde Rebecca nog een verhaaltje over de boze draak.


De kinderen hebben verschillende briefjes meegekregen, lees ze goed na en breng ze ingevuld terug alsjeblieft :)


Ik wil jullie nog van harte uitnodigen om woensdag om half 12 een kijkje te komen nemen in onze klas waar er een tentoonstelling over dozen te zien zal zijn. Uiteraard zijn oma's, opa's,... ook welkom (vandaag hebben ze ook hierover een briefje meegekregen)

Tot morgen!
Groetjes Rebecca :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten