vrijdag 5 mei 2017

Een magisch proefje, moederdag atelier en de hoeken van de klas buiten

Hallo allemaal, vandaag zijn we de dag gestart met de muziekronde. Merel had een cd bij van k3 met het liedje Kitty. Hier hebben we fijn op kunnen dansen. Daarna mochten we spelen in de hoeken. We hebben een magisch proefje met de zwarte stift gedaan. zwart blijkt helemaal niet alleen zwart te zijn, zwart wordt ook blauw en heel licht roze. Er werd ook nog aan de vlaggetjes en grote schilderwerken voor de kindershow geknutseld. Na de speeltijd was er moederdag atelier. Ook mochten we vandaag stemmen voor een leuk liedje of versje voor moederdag. Het was heel duidelijk welke de kleuters verkozen. 









Na de middag verplaatsen we enkele hoeken naar buiten. Buiten kon er gelezen worden, ook de boerderij met de dieren stond buiten. Er kon gebouwd worden, er was een reuzenmikado spel , er kon ook geƫxperimenteerd worden met de waterbak. Er was ook een speciaal vriendje in de klas "Muzie", Muzie luisterd heel graag naar muziek en leerde de kleuters om heel luid te spelen met de muziekinstrumenten, maar ook heel stil te zijn. En de jongens konden zich uiteraard ook nog uitleven tijdens het voetballen. We sloten de dag nog af met een verhaal dat Robin had meegebracht "Honden doen niet aan ballet".











Nu een welverdiend weekend!

Denken jullie er nog aan om een lege en proper uitgewassen confituurpot mee te geven!

Ook zoeken we nog mama's en oma's die dinsdag in de namiddag om 13u30 willen helpen bij het maken van confituur. Laat zeker weten of je kan komen helpen! 

Groetjes Rebecca :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten