maandag 8 mei 2017

Kniemaatjes, spelen in de hoeken en een blotevoetenwandeling

Hallo allemaal, vandaag was een superleuke dag! We zijn de dag begonnen met de praatronde maar wel een heel speciale praatronde, we mochten in twee kringen tegenover elkaar gaan zitten en aan elkaar iets vertellen of tonen. Dit lukte supergoed. Nu kwam iedereen aan de beurt en moest niemand lang wachten met vertellen. Na het onthaal was het turnen. 




Na de speeltijd konden we fijn in de hoeken spelen. Kristie is met de kleuters naamkaartjes aan hun fietsen gaan hangen voor woensdag met genk gordelt. We konden verder werken aan ons contractwerk, de maskers afwerken voor de kindershow, er waren houten blokken om mee te bouwen,... We hebben supermooie en hoge bouwwerken gemaakt. Voor de middag oefenden we ook al even voor de kindershow!










In de namiddag was het eindelijk tijd voor onze blotevoetenwandeling. We wandelden naar de maten, hier deden we onze schoenen en sokken uit. We mochten op steentjes, gras, zand,... wandelen. sommige dingen deden pijn, kriebelden, of waren heel koud. We hebben ook geprobeerd om zelf een blotevoetenpad te maken van natuurmaterialen. We hebben ons supergoed geamuseerd!










Mededelingen:
Wij zoeken voor deze week donderdag 11 mei nog mama's, papa's,... die onze naar het zwembad kunnen brengen. Om 13 uur vertrekken we hier op school en om 15 uur zouden we terug moeten worden opgehaald! Als je kan rijden mag je dit laten weten aan de juffrouw. Gelieve ook makkelijke kledij aan te trekken bij de kleuters (geen kousenbroeken,..)

Tot morgen allemaal!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten