donderdag 4 mei 2017

Maskers maken, buiten spelen en bakjestijd

Hallo allemaal vandaag zijn we alvast begonnen met ons optreden voor de kindershow. We hebben maskers versierd die we tijdens de show kunnen opzetten! Na de speeltijd konden we even buiten uitrazen!


















In de namiddag was er bakjestijd. We konden in de letter-en cijferhoek morsecodes ontcijferen. Bij de lichtbak konden we mandala's natekenen en inkleuren. Verder konden we ook nog een boekje lezen, met de klei spelen, de maskers verder afmaken, een mikadospel spelen,... Mattia had tijdens de middagspeeltijd ook verschillende kriebelbeestjes ontdekt. Talle en Mattia hebben nadien enkel kriebelbeestjes gevangen en meegenomen naar de klas. Hier hebben ze dan nog meer informatie over opgezocht. 











Nog enkele mededelingen:
Enkele jongens hadden vandaag pokémon kaarten, poké ballen,... bij. Hier komt ruzie van en we zouden dan ook vriendelijk willen vragen om deze spulletjes in het vervolg thuis te laten. 

Jullie mogen je zoon/dochter nog een lege en uitgewassen confituurpot meegeven.

Ook zoeken we nog oma's, bomma's, moekes,... die dinsdag 9 mei willen helpen met het bereiden van confituur. We verwachten jullie om 13u30 op school. Laat even weten of je kan komen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten