woensdag 3 mei 2017

Een spinnenweb manoeuvre, mikado en spelletjes buiten

Hallo allemaal, we zijn de dag begonnen met de praatronde. Nadien mochten we in de hoeken gaan spelen. Er was een nieuw spel in de gang. We moesten het manoeuvre uitvoeren zonder het touw of de belletjes te raken, dat is toch niet zo makkelijk! Ook konden we een mikado spel spelen. In de creahoek maakten nog enkele kleuters de letterknutsel van de letter M. Nadien was het tijd om een lekker stukje fruit te eten. Vandaag was er lekkere sappige meloen. 
















Na de speeltijd speelden we nog enkele leuke spelletjes buiten. Wie om ter eerst bij het hek is en terug .... Ook speelden we het spelletje blindemannetje, we zochten een vriendje en probeerden elkaar doorheen het parcours te loodsen zonder dat het geblinddoekte vriendje viel of ergens tegen botste. Dit lukte ons heel goed! We konden elkaar vertrouwen en hielpen elkaar het parcours door. Ook speelden we nog een rustig spelletje namelijk muis, muis, mier. En toen was het tijd om naar huis te gaan.







Nog enkele mededelingen:

Geven jullie je zoon/dochter allemaal een lege en proper uitgewassen confituurpot mee.
We zoeken nog grootmoeders die willen helpen bij het bereiden van de confituur op dinsdag 9 mei om 13u30. Vul het invulstrookje in of kom het even persoonlijk zeggen aan de juffrouw.

Er stond gisteren een foutje in de brief. De datums voor de schoolreis, oudercontact en proclamatie moeten JUNI zijn i.p.v. mei.

Tot morgen allemaal!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten