donderdag 11 mei 2017

De bib-truck, het verjaardagsfeestje van Robin en zwemmen

Hallo allemaal, we zijn de dag begonnen met een bezoekje aan de bib-truck. We mochten allemaal een boekje kiezen en deze uitlenen. 



Terug in de klas konden we lekker gaan spelen. We maakten inpakpapier, werkten verder aan onze moederdag geschenkjes, speelden met de dieren van de boerderij,....






Na de speeltijd konden we eindelijk de verjaardag van Robin vieren. Robin is gisteren 5 jaar geworden. Eerst was het de verjaardagsronde, Robin liet allemaal foto's zien van zichzelf toen ze nog in de buik zat en toen ze pasgeboren was. Ook vertelde ze dat haar naam in het Engels roodborstje betekent. Een erg mooie en speciale naam dus. Toen kregen we ook nog een supergroot klas cadeau, play maïs waar we superleuk mee kunnen spelen en knutselen. Ook zongen we nog voor Robin en mocht ze een verrassing uit de doos grabbelen. We werden nadien getrakteerd op gezonde watermeloen ijsjes, blauwe bessen en iets met een hele gekke naam! Ook maakten we nog een mooie tekening voor Robin. Wat een leuk feestje. 














Onze fietsen zijn deze ochtend terug op school afgezet. Het was mooi weer dus konden we in de voormiddag nog even lekker buiten fietsen met Els.










In de namiddag zijn de oudste kleuters leuk gaan zwemmen. Wat een waterpret! We zijn op het einde zelfs allemaal in het grote en diepere zwembad geweest! Wat was dit leuk!

De andere kleuters bleven bij Ann in de klas. Hier heeft de mama van Robin ook nog leuke ijsjes schilderijtjes gemaakt met de kleuters.


Tot morgen allemaal.

Vergeet niet, morgenavond is het de kindershow!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten