donderdag 18 mei 2017

De muziekronde, een klas tatoeage, een nieuwe dinohoek en bakjestijd

Hallo allemaal, Lauren mocht vandaag weer onze dagkalender ophangen en het was ook de muziekronde van Kayleigh. Kayleigh bracht een cd van k3 mee met het nummer "waar zijn die engeltjes". Hier konden we samen leuk op dansen. 




Na de speeltijd konden we spelen met de trein en de duplo, met de bewegingsdoos in de gang, we hebben ook onze dinohoek ingericht en we konden een eigen klastatoeage ontwerpen. Er werden hartjes, dinosaurussen, regenbogen en leuke en gekke mannetjes getekend. We kozen ervoor om de gekke mannetjes als tatoeage te gebruiken die Yusa en Mattia hadden getekend. Deze mannetjes leken een beetje op de freinet mannetjes. We legden onze handen op elkaar en riepen allemaal samen freinet! Als teken dat we samen een supercoole klas zijn en ons verbonden voelen met elkaar.












Tijdens de middagspeeltijd bleef het droog en konden we naar buiten. De oudere kinderen hielpen om een leuk parcours te maken met de boomstammen en om alle kleuters veilig over het parcours te laten lopen. Superleuk!

Namiddag was er bakjestijd en speciaal bezoek van mijn docent Sabine die een kijkje kwam nemen in de klas. 







Tot morgen allemaal!

Nog een oproep voor mama's, papa's, oma's, opa's die maandag voormiddag kunnen rijden als we gaan schaatsen. Vooral voor het afhalen aan de schaatsbaan zoeken we nog vervoer!! 

Groetjes Rebecca :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten