maandag 15 mei 2017

De nieuwe letter van de week D en bakjestijd

Hallo allemaal, deze ochtend startten we met onze nieuwe letter van de week D. We brachten van alles mee voor de letterkast: dino's, een doekje, doosjes, een dobbelsteen, duivelsoren,..
Ook kunnen we vanaf vandaag dino stickers verdienen als we flink zijn in de klas en fijn samen spelen! Dit plakken we dan in ons dino stickerboek. Vandaag mochten we er al 6 opplakken. 





Na de speeltijd brainstormden we over leuke activiteiten met de letter D. Ook mochten we tekeningen maken voor in het letterboek, een letterknutsel maken van een draak en fijn spelen in de hoeken. Ook leerden we een nieuw liedje over Kornelius, een rare die wel heel veel lijkt op allerlei dieren. 






Namiddag was het bakjestijd. We konden een boekje lezen, met hammertje tik dino's naleggen, met de klei spelen, we speelden een dominospel met dieren, op de lichtbak konden we dieren, draken en dino's natekenen, in de letter- en cijferhoek kunnen we van cijfers een dier tekenen,....
We hebben heel fijn gespeeld tijdens de bakjestijd.



















Op het einde van de dag las Rebecca nog een verhaaltje voor over een boze draak.


Vergeten jullie bovenstaand briefje niet in te vullen voor de schoolreis!!

Ook zoeken we nog ouders die kunnen rijden op maandag 22 mei in de voormiddag als we gaan schaatsen. Op dit moment geraken we er niet! Dus het vervoer is zeer belangrijk. Laat even weten of je ook kunt rijden!

Zouden jullie je zoon/dochter dozen kunnen meegeven (liefst schoendozen) hier willen we graag mee knutselen en bouwen. 

Ook willen we een dinohoek maken in de klas, als je nog voorwerpen (dino ei, dino's, botten, voetafdrukken, plaatjes,...) en boekjes over dino's hebt mag je deze altijd meegeven!

Alvast bedankt en tot morgen!
Groetjes Rebecca 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten