woensdag 25 februari 2015

De L van Lieveheersbeestje



We hebben vandaag de eerste keer met de dobbelsteen gegooid voor de verrassingsronde van volgende week woensdag. Yannina mocht als eerste gooien en ze gooide groen. Dat wil zeggen dat ze volgende week woensdag voor de natuurronde mag zorgen! We zijn reuze benieuwd :)

We hebben een praatronde gehouden met blije gezichtjes maar ook droevige gezichtjes. Lander vertelde dat zijn hondje gisteren was gestorven en dat hij daardoor heel verdrietig was. We zijn allemaal heel lief geweest voor Lander vandaag. Nog een extra dikke knuffel Lander x

Na de ronde was het vrije werktijd. Maar wie dat wilde kon ook al beginnen met een knutselwerk dat in ons contract stond. We knutselden de L van Lieveheersbeestje.
Ondertussen zijn we ook allemaal bij Anouk geweest om een tekening te maken.

Na het fruitmoment (mandarijn) en de kleine speeltijd buiten hebben we verder gewerkt en gespeeld.

Als afsluitmoment keken we naar de DVD van Jade. Ze had maandag een boekje meegebracht van Slimme Lotje en daarbij zat ook een DVD met het verhaaltje nog eens op.

Lucas mag morgen een cd meebrengen voor de muziekronde, Jasmijn heeft haar kaartje mee voor haar verjaardagsronde en Yannina heeft een kaartje mee voor de natuurronde.

Morgen ban ik er niet, er komt een vervangster en namiddag is Anouk ook in de klas.

Tot morgen allemaal!

Kristie























Geen opmerkingen:

Een reactie posten