woensdag 11 februari 2015

Alaaf op school!



De volgende leuke dag kondigde zich weer aan vandaag! Iedereen mocht verkleed naar school komen en dat was eraan te zien! Stuk voor stuk deed iedereen op zijn manier mee aan het carnavalsgebeuren op school! Zowel de leerkrachten als de kinderen zagen er geweldig uit!

In onze klas mocht iedereen zich laten zien en gingen we raden wie er achter die kleren zat. Kijk maar mee!



















Na dit leuk toonmoment liet Emre zijn foto's zien van de fotoronde. Hij had verschillende foto's bij van zichzelf met zijn zussen. Heel erg leuk Emre!


Na de ronde zijn we begonnen met het hoekenwerk. we hadden wel rode werktijd opstaan omdat er al zoveel rode werktijd weg valt deze week met het zwemmen en de carnavalstoet. Maar toen kwam Nath vragen of we mee kwamen dansen in de speelzaal. Tja, dat moesten we geen 2 keer horen natuurlijk :)






























Na het fruitmoment (appel) en de kleine speeltijd buiten hebben we verder gewerkt in de klas. Wel met leuke carnavalsmuziek op de achtergrond :)




Morgen gaan we op leerwandeling rond de school en namiddag gaan we zwemmen! VERGEET DUS JE ZWEMGERIEF NIET!

We moeten onze outfits voor de carnavalstoet nog afmaken. Zijn er misschien ouders die toevallig morgen een handje kunnen komen helpen in de klas om de hartjes op te plakken? Vanaf de speeltijd morgenvoormiddag?

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten