vrijdag 13 februari 2015

Carnavalstoet in Genk!




De laatste dag van de week was misschien wel de leukste! We hebben er een leuke ronde opzitten met verrassingen! Na de kalenders liet Elien ons een grote zak vol cadeautjes zien. Ze vertelde over het beloningssysteem waar we het dinsdag over gehad hebben. Elke kleuter mocht 1 cadeautje open maken. In de eerste 2 cadeautjes zaten voor iedereen leuke beloningskaarten in. Dan waren er een heleboel leuke kleine cadeautje en een mooie grabbeldoos! Als we onze beloningskaart vol hebben, dan mogen we grabbelen. Een heel fijn afscheidscadeau van Elien! Dank je wel Elien! Zo gaan we nog veel aan je kunnen denken als we mogen grabbelen!
















Na de ronde hebben de kleuters die nog geen vliegtuigje geplooid hadden dat gedaan. Want na de speeltijd gingen we een wedstrijd houden welk vliegtuig het verste kon vliegen. En een vliegtuig vouwen was ook een opdracht uit ons contract.








Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we samen met Elien de wedstrijd gedaan en Ata zijn vlieger was gewonnen!

Daarna zijn we gaan turnen met Anouk. Maar we moesten op tijd terug zijn om onze boterhammen op te eten want om 12u45 kwam de bus ons halen om naar de carnavalstoet in Genk te gaan. Dus, vlug boterhammen eten en daarna onze pakken aan. Elien tekende nog mooie hartjes of pijlen op onze wangen en toen waren we klaar.

De stoet was heel erg leuk, de zon was erbij en er klonk overal leuke muziek. Dank je wel aan alle helpende handen die ervoor gezorgd hebben dat alle kinderen van onze school zou mooi waren en dat iedereen een leuke stoet gehad heeft! 































Op de blog van Nath kan je ook nog veel en mooie foto's vinden van de stoet!

We hebben ook onze lettermapjes in de boekentas zitten, volgende week beginnen we met een nieuwe letter, de letter L. Maar eerst genieten van een hele fijne vakantie!
Geniet ervan allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten