donderdag 23 oktober 2014

schrijven met lijm

Jens mocht vandaag voor de vakantieronde zorgen en hij had veel leuke foto's meegebracht een een plannetje van Toverland. Hij heeft precies wel een leuke vakantie gehad want hij is naar Toverland geweest, naar de zee, naar Plopsa land, naar Sea life, is gaan supporteren voor zijn peter en heeft gezwommen in zijn zwembad. Bedankt voor deze leuke ronde Jens!











 Steven Paul had gisteren fotoronde maar omdat hij gisteren afwezig was heeft hij vandaag zijn stick met foto's meegebracht. Hij vertelde enthousiast over al zijn foto's : over Bokrijk, over de zee, over de zonsondergang (waar we nog een onderzoek over moeten doen), over het zwembad, over zijn mooie hond en over de boeten. Heel goed gedaan Steven Paul!




Tijdens de vrije werktijd mochten we kiezen waar we gingen spelen. Er was ook een leuke activiteit in de creahoek. Je moest op een zwart papier een spook tekenen met potlood en er daarna overgaan met lijm. We moesten wel op de lijnen blijven. Daarna hebben we de randen beplakt met isomovlokjes. Nu zijn het echt spookjes. Ze hangen allemaal op aan onze buitenmuur. En iedereen heeft deze activiteit gedaan! Knap werk allemaal!




































Namiddag zijn we voor de tweede keer gaan zwemmen en dat was heel erg leuk! 
Bedankt aan alle helpende handen! Dankzij jullie is alles vlekkeloos verlopen!



Morgen is het Halloweenfeest. Iedereen mag verkleed naar school komen. Zorg wel dat je gemakkelijke schoenen aan hebt want we gaan een Halloweenwandeling doen in de Maten. En we kijken uit naar het heerlijek Halloweenbuffet dat gaat klaarstaan als we terug op school aankomen!
Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten