woensdag 1 oktober 2014

een lekkere b

OP woensdag hebben we fotoronde en Mika mocht foto's meebrengen. Hij had niet 1 foto maar verschillende foto's bij. Van zijn vakantie in Italië waar hij een step had waar echt vuur uit kwam! Van Zwitserland met de hoge bergen en een mooi meer. En van zijn monstertruck die hij gekregen had voor zijn verjaardag en hij vertelde erbij dat hij binnenkort naar de echte show in het Sportpaleis mocht gaan kijken! Heel goed gedaan Mika!





  Jasmijn had nog een heel speciaal voorwerp meegebracht dat begint met de letter b : een boomerang! Echt heel knap Jasmijn!



Hierna mocht iedereen die een banaan bij had hem nemen en gingen we in de zaal zitten. Kristie had nog extra bananen meegebracht. We hebben eerst een naar de letter b gekeken. We zagen dat die een streepje had en een buikje.  Daarna mochten we onze banaan open doen en er dunne schijfjes van snijden. We gingen met die schijfjes de letter b leggen op ons bord. Voor wie dat goed kon had Kristie een verrassing. Ze maakte dan van de 'bananen-b' een 'lekkere b'. En die ging er bij IEDEREEN goed in :)
























 Na de kleine speeltijd mochten we kiezen in welke hoekjes we gingen spelen. Enkele meisjes zijn begonnen met te tekenen met de stappenplannen. We hebben zelf een map gemaakt waar allemaal stappenplannen instaan die we kunnen oefenen. Er werden mooie tekeningen gemaakt!






 Op woensdag mag ook de muziek op en mogen we kiezen welke liedjes Kristie opzet. Er werd ook weer fijn meegedanst en meegezongen!



 De jongens bouwden weer prachtige werkjes met de legoblokken!


Morgen mogen Yana en Jade spullen meebrengen voor de vakantieronde.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten