vrijdag 17 oktober 2014

rangschikken en een zintuigenspel

We zijn de dag begonnen met samen naar Karrewiet te kijken. Terug in de kring hebben we erover gesproken. we zagen een school waar de kinderen moesten sporten om zo te ontdekken welke sport goed voor hen was, we vertelden over Zuiddag. De zus van Jasmijn was gisteren ook komen werken in onze school t.v.v. Zuiddag. Super hé!



Na de actuaronde zijn we gaan spelen in de hoekjes. Diewke was ook in de klas en heeft samen met Jasmijn en Lander het botenonderzoek gedaan.






Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we gewerkt rond 'van klein naar groot'. We hebben takjes die we in het bos gevonden hebben gerangschikt van klein naar groot. Een leuke oefening!

















  Chiara haar tandje is uitgevallen :)




We moesten op tijd opruimen want het was ook turnen vandaag.
Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten zijn  we samen met het eerste leerjaar naar De Maten geweest. Daar hebben we in verschillende groepjes een heel leuk zintuigenspel gespeeld. We moesten dingen voelen, proeven, luisteren naar geluiden en ruiken aan de bomen :) Het was een hele leuke namiddag!









































































Voor de Lotjes wandeling van maandag : we hebben nog steeds niet genoeg auto's. We hebben nog 7 auto's nodig. We gaan dus maandag moeten afwachten of we wel kunnen gaan. Laat de kinderen hun verkleedkleren maar meenemen of ze al aandoen. We laten maandagochtend weten of de wandeling kan doorgaan of niet.

Fijn weekend allemaal of tot morgen op de pastadag!

Kristie



1 opmerking: