maandag 20 oktober 2014

Lotjes wandeling samen met de eerste graad

We zijn de week met een hele leuke dag begonnen. In de praatronde zaten een heleboel leuke heksen en tovenaars! Hoe fijn dat iedereen hier zo goed aan meedoet! We hebben ook onze plaatsen gezocht vandaag. Emani is onze kapitein, Yana zorgt voor de kalender, Jasmijn is de tijdsbewaker, Kaat zorgt voor het weer en Ata zorgt voor het licht.

















 Tijdens de vrije werktijd en ook nog na de speeltijd hebben we rond heksen gewerkt. Wie dat wou mocht een kleurplaat kiezen of een heksenmasker maken.













We zijn vandaag ook vroeger gaan eten omdat we om 12u30 paraat moesten staan om te vertrekken. Samen met de eerste graad gingen we de Lotjes wandeling in Zonhoven doen.
Kirsten en Kristie hadden ons al in groepjes verdeeld en samen met die mama/papa/oma/opa/tante/... gingen we op pad. We moesten een leuke naam voor onze groep verzinnen en de begeleiders kregen een boekje mee met daar allerlei opdrachten in die we moesten uitvoeren. Telkens we een plaatsje vonden moesten we een opdracht doen. We hebben ook allemaal een mooie zelfgemaakte bezemsteel moeten maken. Als we alles gevonden hadden kregen we van de bibliotheek van Zonhoven nog een lekkere verrassing. Elke groep heeft ook zijn groep en groepsnaam voorgesteld en hun bezem laten zien. Het was een hele leuke namiddag samen.

EEN WELGEMEENDE DANK JE WEL AAN IEDEREEN DIE GEREDEN HEEFT VANDAAG EN/OF EEN GROEPJE BEGELEIDT HEEFT. DANKZIJ JULLIE HEBBEN WE WEER EEN MOOIE HERINNERING!























































Morgen gaan we namiddag terug op stap maar dan is het een sportieve uitstap :) We hebben sportdag in het Sportcentrum. Dus zeker gemakkelijke kleren aandoen. We gaan de turnpantoffels meenemen van de school!

Tot morgen allemaal!
Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten