dinsdag 7 oktober 2014

Jarige Emre!


Het was een beetje gek vandaag want sommige kleuters dachten dat het maandag was, maar eigenlijk was het al dinsdag. We hebben vandaag wel onze plaatsen moeten zoeken en nieuwe taakjes gekozen. Steven Paul is onze kapitein, Yana de weervrouw, Karell zorgt voor het licht, Lander zorgt voor de kalender en Jens is onze tijdsbewaker. Omdat het dinsdag was zijn we begonnen met de boekenronde en het was Ata zijn beurt om een boekje mee te brengen. Hij bracht een leuk Disneyboek mee. Er zat zelfs een cd bij waarmee we de verhaaltjes ook konden beluisteren Kristie las al een stuk van het verhaaltje van Cars 2. Morgen lezen we hierin verder. Dank je wel Ata voor het leuke boekje!



 Na de boekenronde hielden we toch ook nog een korte praatronde want er waren veel kleuters die iets wilden vertellen.

 Omdat de praatronde wat langer duurde hadden we wel niet meer zoveel tijd om in de hoekjes te spelen .

 Er waren een aantal kleuters die blaadjes hadden meegebracht! Super tof! Dank je wel. Morgen gaan we er iets leuk mee doen.






 Na het eetmoment en de kleine speeltijd zijn we begonnen met onze tekeningen voor Emre. Hij werd 5 jaar vandaag! Iedereen deed zijn best om een mooie tekening te maken!


 Onze jarige jongen! Gelukkige verjaardag EMRE xxxxx



 Voor de boterhammen hebben we nog een uurtje geturnd met Dieuwke. Na de boterhammen en de grote speeltijd mocht Emre zijn verjaardagsronde doen. Hij had leuke foto's meegebracht van toen hij nog een kleine baby was en van zijn verjaardagstaart. Ook zijn knuffel en tuthoudertje had hij bij. Dank je wel Emre, dat heb je goed gedaan!








 We hebben ook nog gewerkt deze namiddag. We moesten een Blad uitknippen met daarop cijfertjes. Die moesten we dan in de juiste volgorde opplakken. Je moest zien dat de cijfers juist op elkaar volgden.
Niet iedereen is hiermee klaar. Maar morgen mogen we er nog aan verder werken.













 Er staat ook al een cijferspel klaar voor morgen. We gaan goed werken op cijferherkenning en op getalbeeld.

Morgen mag Emani een foto meebrengen voor de fotoronde. 

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten