donderdag 6 juni 2013

volksspelen

Het was een warme maar leuke voormiddag. De kleuters van de derde kleuterklas mochten meedoen met de volksspelen die op de speelplaats stonden. Ook de kinderen van de eerste graad deden mee. Er kwamen nog kinderen van een aantal andere scholen meedoen. We speelden veel verschillende spelletjes. Maar geen spelletjes die wij kennen van nu. Het waren spelletjes die ze vroeger speelden. Sommige dingen kenden we wel, zoals de sjoelbak of de biljart. Maar andere spelletjes waren wel nieuw voor ons. We vonden het heel leuk.




































De kleuters van de tweede kleuterklas hebben eerst een uurtje turnen gehad met Anouk. Nadien mochten ze gaan spelen bij Nath in de klas. Dat was ook heel leuk. Een andere klas en andere speelgoed. De voormiddag was heel snel voorbij.

Omdat het zo warm was zijn we namiddag niet naar buiten geweest. Sommige kinderen hebben in hun contract gewerkt, anderen speelden in de hoekjes en nog andere keken een filmpje op de computer.











Morgen mogen we iets meebrengen waarmee we de tijd kunnen meten. Benieuwd wat we allemaal te zien krijgen :)
Vergeet morgen zeker geen hoedje of petje mee te geven, de zon is gelukkig weer van de partij maar het is toch beter om dan iets op ons hoofd te hebben.
Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten