woensdag 12 juni 2013

veel leuke activiteiten

"De dag begon vandaag met een foto, Emre zijn foto. Het was een foto van "toen hij nul jaar was" =) Hij kon er wat over vertellen en de anderen mochten hem vragen stellen. Het ging voornamelijk over in het ziekenhuis of thuis geboren worden. Ook had hij een soort van gel bij, die kon je warm maken en je handen dan ook lekker warm houden wanneer het koud is. 

Om de ronde af te sluiten mochten drie kleuters elk een figuurtje kiezen. We hebben er dan allemaal goed naar gekeken en dan heb ik ze verstopt - wie zou op het einde van de voormiddag nog weten wat er onder het deken ligt? 

Tijdens de voormiddag mochten de kleuters in de hoeken spelen. Aan de computer konden ze proberen woorden na te typen die met "tijd" te maken hebben. Eerst niet zo gemakkelijk, maar eens ze ermee weg waren probeerden ze van alles te typen! In de crea-hoek konden ze een tekening maken, waar op één helft de dag te zien was en op de andere helft de dag. Ze waren vrij om deze tekening in te vullen zoals ze zelf graag wilden maar ze verkozen toch om het origineel te gebruiken als voorbeeld ;) Morgen kan er nog verder gewerkt worden aan de tekeningen, als ze dat willen. Ook werden er boeken verkocht, mama gespeeld, een heuse stad gebouwd, puzzels gemaakt..
 
 
 
 
 
De tijd ging weer snel voorbij! Ik las het laatste deel van Kyan zijn verhaal nog voor én we mochten zeggen wat er weer onder het deken lag. Iedereen die het wist mocht zijn/haar vinger opsteken en dan vertellen wat het was.... Helemaal juist! Goed gedaan! Ze zouden misschien eens willen proberen om enkele dagen iets te onthouden, spannend.

Morgen mag Romeo zijn favoriete CD meebrengen en zie ik jullie allemaal weer in de turnles!"



















































Geen opmerkingen:

Een reactie posten