maandag 3 juni 2013

papa-contractjes en papa-werkjes

Deze week gaan we ertegenaan gaan. Zondag is het Vaderdag en daar gaan we hard voor werken.
Maar eerst was het praatronde. Daarin liet Alexander een heel mooi vogelnest zien dat hij gevonden had tijdens zijn schattentocht. Hij vertelde dat hij naar het bos was geweest en dat hij daar dan schatten moest zoeken. En dit nest had hij in de boom gevonden. Het was heel mooi gemaakt door een vogel.




Na de speeltijd liet Kristie onze nieuwe papa-contractjes zien. Het zijn allemaal dingen die te maken hebben met onze papa. Tegen Vaderdag moeten de contractjes af zijn. Maar er zijn al een aantal ijverige kleuters die vandaag zo hard gewerkt hebben dat ze vandaag al af waren! Knap hé?!

Verder hebben we ook gewerkt aan een 'papa-werkje'. Hierover gaan we natuurlijk niks zeggen. We hebben hier de hele dag rond gewerkt. Morgen nog een stukje en dan zou het normaal gezien klaar moeten zijn :)











Na de middag hebben we ons gedicht voor papa goed geoefend. We hebben ook in de zandbak gespeeld, op de computer en op de blokkenmat.
Kristie heeft nog een verhaaltje van 'Mijn papa' voorgelezen.
Nadien hebben we ons fruit opgegeten en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan.










Donderdag is het voor de DERDE KLEUTERKLAS volksspelen. Dan gaan we allemaal spelletjes doen uit de tijd van toen. De tweede kleuterklas heeft turnen en mag bij Nath gaan spelen in de klas.
Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten