donderdag 13 juni 2013

schilderen en vrije teksten

We kwamen goed moe van de turnles deze voormiddag. We hebben weer leuke dingen gedaan bij Anouk.
Na de turnles was het tijd  voor de muziekronde en Romeo mocht een cd meebrengen. Hij vertelde dat het 'botsautomuziek' was :) Sommige kleuters vonden het mooi, anderen niet zo. We hadden nadien ook een gesprekje over muziek, wat je mooi vond of niet, welke instrumenten kon je horen op de cd van Romeo,...

Lylas hed ook een heel leuk boek bij waarin stond hoe alles werkte. Er zaten wel 90 flapjes in het boek. Iedereen mocht er vandaag in kijken.

Na de speeltijd hebben we onze speeldeegfiguurtjes geschilderd. Ze waren eindelijk droog geworden. Nu moeten we wachten tot de verf droog is en dan mogen ze eindelijk mee naar huis!

Tijdens de middagspeeltijd was het kinderraad en Alexander en Lylas waren deze keer aan de beurt om ons zegje te gaan vertegenwoordigen in de klas van Rabia.

Na de middagspeeltijd kwam Martine in de klas en hebben we nog eens in onze vrije tekstenboeken gewerkt. Kristie heeft ze voorgelezen tijdens de afsluitronde. Sommige kleuters hun vrije tekstenboek is helemaal vol. Op het einde van het schooljaar krijgt iedereen ze mee naar huis, dan kunnen jullie ze ook eens inkijken.

Ik heb nog niet van iedereen het briefje van de schoolreis terug gehad. Denken jullie hieraan a.u.b.?
Tot morgen allemaal!















Geen opmerkingen:

Een reactie posten