vrijdag 21 juni 2013

vliegers voor de vluchtelingen

We hadden vandaag een extra kleuter in de klas : Andreas. Hij kwam een dagje meedraaien. Hij was super flink en heeft fijn gespeeld met de andere kleuters. Het is fijn dat je er volgend schooljaar bij zal zijn Andreas :)
 

Na de voorstelling van Andreas zijn we naar Karrewiet gaan kijken. Terug in de ronde mochten we dan vertellen wat we gezien hebben. We zagen een stukje over de vluchtelingen. Daar hebben we nadien een fijn gesprek over gehad in de ronde. Het was gisteren de dag van de vluchtelingen en we hadden gezien dat de kinderen die op de vlucht waren voor de oorlog vliegers hadden gemaakt. Dat wilden we ook doen. Wie dat wou mocht een vlieger gaan knutselen in de crea-hoek. De vliegers zijn ook allemaal mee naar huis gevlogen vandaag :-) Verder hebben we fijn in de hoekjes gespeeld.




























 
Namiddag hebben de kleuters van de tweede kleuterklas de film van Laura gekeken samen met Anouk in de klas. Ondertussen hebben de kleuters van de derde kleuterklas het beste van zichzelf gegeven in de grote zaal. We hebben de hele namiddag samen met het 6de leerjaar en Rabia geoefend voor de proclamatie! Nog een beetje extra oefenen maandag en dinsdag en dan zijn we er helemaal klaar voor :) Kristie heeft er geen foto(s van getrokken want alles blijft TOT SECRET tot dinsdag :)
Fijn weekend allemaal!

1 opmerking: