vrijdag 7 juni 2013

een jarige meid en een integratieactiviteit

Vandaag was het nog eens feest in onze klas. We vierden vandaag Laura haar verjaardag. Ze wordt 5 jaar dit weekend.
Na de actua-ronde hebben we gekeken hoe we Laura moesten tekenen. Licht bruine haren, bruine ogen, een haal mooi kleedje,... Iedereen deed zijn best om een mooie tekening te maken voor Laura.

Ook na de speeltijd hebben we hieraan verder gewerkt. 's Middags kwam Laura haar mama met heerlijk tomatensoep. Iedereen heeft hiervan gesmuld. Dank je wel Mireille en Laura en voor Laura : een hele gelukkige verjaardag!

Het uurtje voor de middag hebben de kleuters van de derde kleuterklas samen met de leerlingen van het eerste leerjaar een leuke activiteit gedaan. We hebben de regenlaarsjes gevuld met potgrond en er mooie bloemen in geplant.
Na de middag hebben we wie samen opgehangen aan onze poort. Als je nu binnen komt kan je er niet naast kijken. Het is een hele mooie poort geworden :)
Volgende week mogen de kleuters van de derde kleuterklas eens een lesje gaan volgen in het eerste leerjaar en de leerlingen van het eerste leerjaar mogen nog eens komen spelen in de kleuterklas.

Na de middagspeeltijd mocht iedereen die iets over 'de tijd' had meegebracht dat voorstellen voor de klas. Dank je wel allemaal hiervoor. Volgende week gaan we hier meer rond werken. Dus, als je nog iets leuk hebt thuis, breng het zeker maandag mee.

Laura mocht hierna de activiteit kiezen en ze wilde heel graag met de speelgoedjes in de zandbak buiten. Dat hebben we dan ook gedaan. Er werden mooie taartjes en gebakjes gebakken :)

Fijn weekend allemaal en misschien tot morgen op de BBQ.










































































1 opmerking:

  1. Een dikke duim voor de oudste kleuters en de kids van het 1ste leerjaar. Ze hebben dat samen weer héél goed gedaan! Groetjes, Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen