donderdag 20 juni 2013

muziekronde en de laatste vrije teksten

Na het turnuurtje was Kyan aan de beurt voor de muziekronde van deze week. Hij bracht een leuke cd mee vol met verschillende liedjes. Eerst moeten we nummer 8 luisteren. Daarna nummer 1. Op nummer 1 werd er weer goed gedanst in de klas. Dank je wel Kyan voor deze toffe cd!

Na de speeltijd hebben enkele kleuters nog aan hun contractjes gewerkt terwijl andere kleuters leuke mandala's en tekeningen konden kleuren of spelen in de hoekjes.

Na de middagspeeltijd hebben we voor de laatste keer in onze vrije tekstenboeken gewerkt. Martine heeft ons hier weer ontzettend mee geholpen vandaag. Ze las ook al de verhaaltjes voor tijdens de afsluitronde. Martine, dank je wel voor al je geduld en al je leuke momenten dit schooljaar vooral tijdens ons vrije tekstenmoment!

Als het maandag te slecht weer is dan gaan we uiteraard niet wandelen maar gaan we gezellig samen picknicken in de speelzaal!
Dinsdag vieren we Alexander zijn verjaardag en dat is er eentje met een thema! Het thema is ridders en prinsessen. Iedereen mag verkleed als ridder of prinses naar school komen. Het mag, maar het moet niet! We spelen namiddag een leuk ridderspel met een smakelijk ridderafsluitertje :)

Ouders van mijn DERDE kleuterklassertjes : ik heb nog maar van 3 kleuters een briefje terug gekregen dat jullie er zeker bij gaan zijn tijdens de proclamatie. Ik hoop dat jullie er allemaal zullen zijn want die avond krijgen ze hun kleuterdiploma en het zal zeker een mooie afsluiting worden van hun kleutertijd. Geven jullie a.u.b. het briefje mee met je kleuter? Dank je wel!

Tot morgen allemaal!
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten