maandag 24 juni 2013

Picknicken

Het is toch gelukt. We zouden vandaag gaan wandelen in de Maten en daar dan ook picknicken. Maar omdat het  toch wel donker zag buiten wisten we eerst niet goed wat te doen. Ann ging met haar kleuters  op school blijven. Wij zijn een samen met de klas van Nath gaan wandelen. En zonder nat te worden :-)
Ondertussen hebben de kleuters van Ann alles klaar gezet voor de picknick in de speelzaal. Toen we terug kwamen van de wandeling stond er een hele lange tafel vol lekkers op ons te wachten. Dat vonden we fantastisch.
We hebben ons buikje rond gegeten.
Dank je wel aan alle mama, oma's, meties en de papa voor deze heerlijke picknick. En ook voor de begeleiding tijdens de wandeling en de hulp tijdens het eten. Samen hebben we er weer een hele leuke dag van gemaakt voor de kinderen.
Omdat we nog een heleboel lekkere koekjes over hebben die verpakt zijn hebben we besloten om die mee op schoolreis te nemen. Je moet dus enkel een lunchpakketje en drank meegeven.
Morgen vieren we Alexander zijn verjaardag. Het gaat een ridderfeest worden. Wie wil mag verkleed als ridder of prinses naar school komen.
En het is natuurlijk ook de proclamatie van de derde kleuterklas en het zesde leerjaar. Om half7 beginnen we eraan. :-)
Tot morgen allemaal!













































1 opmerking: