dinsdag 28 mei 2013

Vincent is jarig!

Vandaag was het feest in onze klas want Vincent werd 5 jaar! Normaal was het boekenronde maar omdat Emre zijn boekje vergeten was hebben we praatronde gehouden. Daarin liet Janneke een rolmeter zien van haar papa. Het plan kwam al snel om iedereen te meten in de klas en zo te kijken wie het grootste was. Dat gaan we dus morgen zeker doen.
Janneke had ook nog een onderzoeksvraag : 'Hoeveel maanden zijn er in een jaar?' Ook dit onderzoek doen we morgen.
Al snel was het tijd om naar de turnles te gaan.

Na de turnles en de speeltijd zijn we begonnen aan het boekje van Vincent. Iedereen heeft weer heel goed zijn best gedaan om Vincent te tekenen. Het is een heel mooi boekje geworden.
Kristie heeft ook Vincent zijn kroon gemaakt zodat hij kon schitteren vandaag.



















Na de middag koos Vincent om spelletjes te spelen in de klas. Dit hebben we gedaan tot Manuela, de mama van Vincent, er was. Toen we alles opgeruimd hadden zijn we gaan zitten aan de grote tafel in de zaal. Manuela had een prachtig schip bij met Vincent zijn naam erop. Het schip stond vol met heerlijke potjes die gevuld waren met cornflakes, yoghurt en verse aardbeien. Knap gedaan en heerlijk lekker!
Aan elk potje zat er ook nog een ballon. Nadat we gesmuld hadden zijn we op het grasveld gaan spelen met onze ballon. Omdat de zon ook van de partij was (en daar moeten we van profiteren) hebben we ook nog gepicknickt buiten. Het was een hele fijne namiddag. Bedankt Manuela en Vincent voor deze lekkere traktatie en voor Vincent nog een HELE GELUKKIGE 5DE VERJAARDAG!!!!











 
De prachtige boot met onze jarige job :)






 
Bedankt voor het leuke klascadeau! Dit gaan we goed kunnen gebruiken in onze tuin!


 



 




 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten