maandag 6 mei 2013

alle hens aan dek!

Wat hebben we hard gewerkt vandaag. Waaraan gaan we natuurlijk niet verklappen maar iedereen deed wel zijn uiterste best.
We zijn eerst begonnen met de praatronde. Daarin vertelde veel kleuters dat ze naar de kermis waren geweest en wat ze daar allemaal gedaan hadden. Laura en Manuel vertelden over hun vakantie naar Duitsland. En er waren ook veel keuters die veel buiten gespeeld hadden dit weekend.

Na de praatronde hebben we gespeeld met de klascadeautjes van Romeo. Het zijn 2 hele leuke spelletjes.









Na de speeltijd zijn we beginnen stempelen aan ons geheim projectje. Ook na de middagspeeltijd hebben andere kleuters hieraan verder gewerkt.
Na de middagspeeltijd heeft Kristie ook nog het verhaal van de Toverdruppels voorgelezen. We hadden dit boekje gevonden in de bibtruck. Het is het vervolg van 'Grote boom is ziek' en het ging over vedrietig zijn. Het was echt een heel mooi verhaal en we waren muisstil tijdens dit verhaal.








Maar eerst hebben we ons allemaal goed ingesmeerd tegen de zon voor we gingen buiten spelen.


 



 
Bedankt aan Rebeka voor deze fijne kruiden en ook aan Manuel en Laura voor hun kruiden!


 

We hebben weer geen tijd gehad om te eten namiddag. De tijd in de namiddag is heel kort en omdat we tegenwoordig zoveel werken aan projectjes en onderzoekjes schiet het tussendoortje er dikwijls bij in. De kinderen gaan wel regelmatig drinken in de namiddag.

Morgen is het oudervergadering om 19u00 op onze school. Ik hoop echt dat jullie daar allemaal aanwezig zullen zijn want de onderwerpen gaan over jullie kinderen en onze school.
Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten