vrijdag 24 mei 2013

2 onderzoekjes en zwemmen

Nadat we Karrewiet gekeken hadden, hebben we in de ronde besproken wat we gezien hadden.
Het ging over de sneeuw op Antarctica, over het weer waar we weer eens regen zagen, over surfers die onder hele hoge golven konden surfen,over mensen die spullen en schoenen zochten na de tornado in Amerika. Kortom, we hebben weer veel onthouden van onze actua-ronde.

We hebben ook een kaartje aangekregen van Alexander, dank je wel hiervoor!



Na de speeltijd was het onderzoekstijd. Janneke en Noƫmie onderzochten hoe dat 'ding' noemde dat op de kop van een hert zit. En Emre en Kyan onderzochten hoe een tornado ontstaat.
Tijdens de afsluitronde van de voormiddag mochten onze onderzoekers hun onderzoek voorstellen en dat deden ze heel goed. Rabia was ook onder de indruk over de uitleg van de jongens hoe een tornado ontstaat. Knap werk onderzoekers!











Na de middag zijn we gaan zwemmen. Het was weer een hele fijne en natte namiddag. Bedankt aan alle ouders en grootouders voor de fijne hulp namiddag!

Omdat we zo laat terug op school waren zijn we vergeten de briefjes voor de barbecue uit te delen. Noteer alvast zaterdag 8 juni in jullie agenda voor onze jaarlijkse barbecue. Je kan komen eten van 12u00 tot 16u00 en van 17u00 tot 21u00. Maandag zullen er briefjes in de boekentas zitten.
Fijn weekend allemaal!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten