dinsdag 14 mei 2013

ballonnen en plannen

We zijn deze dinsdag iets anders begonnen dan we gewoon zijn. We hebben praatronde gehouden want we waren gisteren vergeten om iemand aan te duiden om een boekje mee te brengen. Maar er hadden een aantal kleuters leuke dingen meegebracht dus konden we gemakkelijk een praatronde houden. Lylas had mooie bloemen voor Kristie meegebracht. Daar was ze heel erg blij mee! Maar hoe heten die bloemen eigenlijk? Ze ruiken wel heerlijk. Dat was een goede onderzoeksvraag.
We zijn daar vandaag niet mee toe gekomen maar morgen mogen Lylas en Emre dit doen samen met Anouk.

Normaal hadden we daarna turnen maar dat uurtje was verschoven naar de namiddag. Dus zijn we aan ons hoekenwerk begonnen.
Na de speeltijd liet Kristie zien wat je kon knutselen in de crea-hoek. We hebben ballonnen geschilderd maar met knikkers i.p.v. penselen. Ze zijn nog aan het drogen. Dan kunnen we ze nadien verder afmaken. Het resultaat is nu al heel mooi!

Omdat we gisteren zo goed grondplannen hadden gemaakt en dit toch wel verder leefde in de klas konden we op de computer een grondplan tekenen van onze slaapkamer. Kristie had een speciaal tekenprogramma op de computer gezet waar we direct mee aan de slag konden. Er zijn heel duidelijke grondplannen bij! Knap werk allemaal!
























Na de middag zijn we dan maar heel kort in de klas geweest. Eerst hadden we turnen en nadien hebben we ons fruit opgegeten. We hadden nog heel even tijd en daarom mochten we een aflevering van Koekeloere kijken op Schooltv. Na de beloningsstempels was het tijd om naar huis te gaan.

Morgen is Kristie op navorming, maar Anouk is in de klas. Iedereen is in goede handen dus :)

Voor diegene die meer info willen over onze toekomstige schooltuin, vergeet onze infoavond niet op donderdag om 18u30 in onze school.

Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten