donderdag 16 mei 2013

een onderzoek en ballonnen

Het was een leuke dag vandaag. We zijn begonnen met een uurtje turnen. Daarna hebben we praatronde gehouden.
Het was maar een korte praatronde want het was al snel tijd voor een tussendoortje en de speeltijd.
Na de speeltijd hebben we onze ballonnen verder afgewerkt. We hebben ze opgehangen in de grote zaal. Kom maar eens kijken!

Lylas en Emre hebben het onderzoeken over de bloemen gedaan. Ze wilde weten hoe die mooie bloemen heten. Het zijn seringen en ze komen voor in verschillende kleuren : roze, wit en paars. Knap werk onderzoekers!

Noëmie had gisteren veel handschoenen meegebracht waar we ook ballonnen van wilden maken. Maar het lukte ons niet om de lucht erin te houden. Noëmie ging thuis nog eens vragen hoe dat moest en dan kunnen we dat misschien morgen nog eens proberen.

Namiddag was het vrije tekstentijd. We hebben niet in onze boeken gewerkt maar op een speciaal blad. We moesten onze leukste herinnering van dit jaar tekenen. Martine en Kristie schreven dan alles erbij. We hebben eerst een gesprekje gehouden over wat een herinnering is. Lylas kon ons dat heel goed uitleggen. Toen zijn we samen gaan zoeken welke leuke herinneringen we hadden van dit schooljaar. En dat zijn er een heleboel hoor! Kijk maar een mee naar deze mooie herinneringen.

Als afsluiting heeft Kristie nog een verhaaltje voorgelezen. Toen was het alweer tijd om naar huis te gaan.
Tot morgen allemaal!

Wie nog zin heeft, je bent nog steeds welkom op onze infoavond over de schooltuin, deze avond om 18u30 op onze school! Misschien tot straks.

























Geen opmerkingen:

Een reactie posten