vrijdag 30 september 2011

Sem is jarig!

Een betere manier om de week af te sluiten kon eigenlijk niet! We hadden een hele dag feest vandaag! Sem is jarig en dat hebben we gevierd. Eerst hebben we allemaal een mooie tekening gemaakt voor Sem en dan mocht hij op de stoel staan en hebben we allemaal voor hem gezongen. Tine, Sem zijn mama, kwam deze middag frietjes bakken voor onze klas. We kregen zelf kinderchampagne! Super! Sem had voor een dansfeest gekozen dus samen met de kleuters van Ann hebben we ons goed laten gaan op de tonen van Samson, K3, Bart Peeters en vele anderen :)















Namiddag hadden we nog een uurtje turnen en daarna had Sem ook nog een mooie cake bij die we mochten opsmullen. En als klap op de vuurpijl nog een heuse snoeptaart waar we allemaal een stukje van mee naar huis mochten nemen! Dank je wel Sem en Tine voor deze leuke dag!
We hebben ook samen met de hele school alle jarigen van de school gevierd en allemaal samen voor hen gezongen in de speelzaal.



Gondar had ook nog een lekkere tomaat meegebracht voor Harry en Jules en die mocht hij zelf in de kooi leggen! Zo hadden zij ook een beetje een smuldagje vandaag :)




Fijn weekend allemaal en tot maandag! Geniet van de zon!

1 opmerking: