woensdag 28 september 2011

Wat eten cavia's?

Vandaag was het maar een halve dag school en we hebben het geweten! De tijd vloog voorbij! Eerst hebben we Harry en Jules buiten gezet in hun buitenkooi. Kaim, Selim en Sem hadden eten bij voor de cavia's, zo tof! We hebben het ze meteen gegeven. Tijdens de praatronde kwam de vraag wat cavia's nu eigenlijk eten? Mogen ze alles eten, of sommige dingen niet? Dat gaan we dus onderzoeken. Kristie heeft een lijstje opgezocht waarin staat wat ze wel, wat ze soms en wat ze niet mogen eten en morgen gaan wij die dingen zoeken in reclamefoldertje en opplakken op ons onderzoeksblad.
Zowel Selim als Emre waren gisteren naar de cinema geweest, Selim was naar de smurfen gaan kijken en Emre naar Cars2. Gondar vroeg wie die 'Gargamel' was waarover Selim vertelde. We zijn dan prentjes over de smurfen gaan opzoeken en leuke kleurplaten die we konden inkleuren en zo kon Gondar Gargamel zien.
We hebben ook mooie tekeningen in ons vrije tekstenboek gemaakt en er leuke verhaaltjes bij verzonnen. Wie wil mag ze eens komen bekijken in de klas.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten