dinsdag 27 september 2011

Harry & Jules

Vandaag was het zover! Harry en Jules kwamen in onze klas wonen! Iedereen was reuze enthousiast en de 2 nieuwe klasgenootjes zenuwachtig van al die handjes en blikken. Deze namiddag hebben ze fijn gespeeld in hun buitenkooi en wij hebben lekker samen met hen ons 4uurtje buiten opgegeten!
Wie thuis restjes van groenten of fruit heeft mag dat altijd meebrengen naar de klas om aan Harry en Jules te geven. Ze eten heel graag witloof, tomaten, appeltjes,banaan,...




 de linkse is Harry en de rechtse is Jules












Toen we deze ochtend in de praatronde kwamen lag er een cadeautje op ons te wachten, we kregen allemaal een leuk appeldoosje,zo kunnen we allemaal lekker fruit meebrengen naar school!



Arvid had ook een echt vogelhuisje bij, dat hebben we goed bekeken en binnenkort, als we het hout hebben, gaan we er zelf eentje in mekaar timmeren.



We zijn ook begonnen met nieuwe contractwerkjes voor deze week! Er zit ook een bouwdoos bij, we mogen er proberen een vogelhuis mee te maken,of misschien een ander huisje voor een ander diertje?






Arvid had een leuk spel meegebracht naar de klas, we vonden het superleuk en het mag nog een dagje in de klas blijven, joepie! Dank je wel Arvid!



Deze namiddag, na het turnuurtje hadden we klasraad. We hadden vorige week beloofd dat Kristien een pluim kreeg omdat ze onze klas en onze school zo mooi poetst en die gingen we dan ook eerst afgeven! Selim mocht dat doen want hij had er de hele week aan gedacht dat we Kristien zeker niet mochten vergeten! Daarna kreeg Arvid een pluim van Thijs, hij werd er zelfs een beetje verlegen van :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten