vrijdag 16 september 2011

zwemdag

Deze morgen zijn we gaan zwemmen!! Superleuk was het. We vertrokken allemaal samen met de bus. Het was wat zoeken achter het juiste kleedhokje maar daarna waren we er klaar voor! We hebben vandaag ook allemaal ons zwemdiploma gehaald. Proficiat!!!
De volgende zwembeurt is maandag 26 september omdat het op vrijdag veel te druk is in het zwembad.
Ook een welgemeende DANK JE WEL aan de mama's en papa's die mee gaan zwemmen zijn en die mee geholpen hebben!


Namiddag hebben we samen met de kleuters van Ann een stuk van de film Ice Age gekeken, Emre had die meegebracht omdat we in de klas een discussie hadden over het verschil tussen 'Ice Age' en Ice tea'. Bij deze is het mysterie opgelost :)




Milan, de grote broer van Sem, had vandaag zijn cavia meegebracht naar school en Sem wilde die heel graag eens tonen aan zijn vrienden, dus gingen we ook even op bezoek in de klas van de eerste graad om die schattige 'Knabbel' te bewonderen!




Vlak voor we naar huis gingen kwam de mama van Emre binnen met een prachtig cadeautje voor onze klas, een hele mooie poppenkast met nog enkele poppenkastpoppen erbij! Daar gaan we zeker de komende dagen mee spelen! DANK JE WEL mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Volgende week is het 'De week van de mobiliteit', woensdag mogen de kleuters hun fiets meebrengen naar school en als het kan mag die dan ook in de school blijven tot donderdag.

Fijn weekend allemaal x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten