donderdag 22 september 2011

de bibtruck

Deze ochtend stond de bibtruck aan onze school. Wat een gekke truck vonden we dat. Nieuwsgierig gingen we naar binnen om een kijkje te nemen en daar stond Jo ons al op te wachten. Er woonde ook een diertje in de truck, namelijk 'kikker'. Jo en kikker vertelden ons wat we wel en niet mochten doen en hoe we goed zorg moesten dragen voor de boekjes. Daarna mochten we allemaal boekje uitlenen, we vonden het heel leuk en hebben er vandaag druk in gekeken!




Tijdens de praatronde hadden we ook hele leuke bezoekertjes, de hamsters van Sem : Jef en Streepje. Alle kleuters waren heel enthousiast, zeker toen ze zagen dat die hamsters in een balletje konden rondlopen en die bal rolde maar door de klas.Heel tof!









De kleuters van Ann waren vandaag ook in onze klas en we hebben samen leuke dingen gedaan: kleuren, puzzelen, kralen rijgen, bouwen met de blokken, boekjes kijken, schrijven aan de tekentafel en de oudste kleuters hebben ook nog in hun vrije tekstenboek een prachtige tekening gemaakt en er een heel leuk verhaal bij verzonnen.












Morgen is het geen school voor de kleuters, enkel voor de juffen, dan mogen wij nog eens een dagje leren :) Tot maandag allemaal x

1 opmerking: