dinsdag 9 oktober 2012

veel insecten en een hele leuke verrassing

We hebben vandaag een leuke praatronde gehad. Iedereen had wel iets te vertellen want we hadden mekaar ook eventjes niet meer gezien. Nadien hebben we even in de klas gespeeld. Na de speeltijd hebben we een uurtje turnen gehad. Terug in de klas hebben we leuke spelletjes gedaan die Sinja had meegebracht, een tof vormenspel gespeeld, puzzels gemaakt en je kon ook een herfsttekening kleuren.












Na de middag stonden al de stoelen in de grote zaal in een halve cirkel en er stond een meneer te wachten die heel veel doosjes bijhad. We gingen zitten en Niels liet ons allemaal speciale dieren zien. We hebben veel verschillende soorten wandelende takken gezien, giftige kevers, een schorpioen, kakkerlakken, een wandelend blad,een sprinkhaan, een miljoenpoot en tot slot een vogelspin. Er waren heel veel diertjes bij die we nog nooit gezien hadden. We hebben ook het verschil gevonden tussen een mannetjes- en een vrouwtjeswandelende tak. Wist je dat wandelende takken ook eitjes leggen, we hebben er zelfs eentje gezien!
Het was een leuke en leerrijke namiddag en we willen Niels nog eens extra bedanken om al deze diertjes te laten zien.



























Morgen mag Sophie een foto meebrengen voor de fotoronde en donderdag mag Amelia een cd meebrengen voor de muziekronde.



Vrijdag gaan we zwemmen, wie kan er nog meegaan? We vertrekken met de bus om 13u00 en zijn rond 15u20 terug op school.

En dan als slot wil ik iedereen bedanken voor de prachtige boeket bloemen die ik van jullie gekregen heb voor 'Dag van de leerkracht'. Jullie hebben me echt verrast vandaag en ik ben er superblij mee :)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten