donderdag 18 oktober 2012

paddenstoelen in wording

Na een uurtje turnen hadden we onze muziekronde. Lylas mocht zijn lievelingsmuziek meebrengen. Hij had 2 cd's meegebracht. Eentje van Kapitein Winokio en de andere was met 50 kinderliedjes. We hebben de cd's ook opgezet tijdens de eetmomenten. Bedankt voor de leuke cd's Lylas!

 
 



Na de speeltijd konden we paddenstoelen maken want dat was een plan van gisteren. We wilden ze met verf maken. En omdat Romeo gisteren een heleboel rolletjes had meegebracht hebben we die gebruikt om de paddenstoelen te knutselen. Ze zijn nog niet volledig af, dat zal voor morgen zijn.















Na de middagspeeltijd mochten we in de tweede graad gaan luisteren naar Fran. Ze had vandaag haar harp meegebracht en heeft voor ons enkele liedjes gespeeld. Het was heel mooi. Goed gedaan Fran!


Daarna hebben we samen met Martine in onze vrije tekstenboeken gewerkt. Die hebben we dan voorgelezen tijdens de afsluitronde. Het was een drukke maar hele leuke dag vandaag.









Morgennamiddag vieren we Luca zijn verjaardag. Luca zijn mama komt 'snamiddags pannenkoeken maken voor ons :) Daar kijken we allemaal naar uit :)

1 opmerking:

  1. Ons Franneke was ook heel fier dat ze voor jullie mocht spelen. Wat een flinke kleuters zijn jullie.

    BeantwoordenVerwijderen