maandag 22 oktober 2012

Heksentaal en de letter H

Na de praatronde hebben we in de klas besproken wat er deze week allemaal op het programma staat. En dat is een heleboel. We mogen deze week 2x verkleed naar school komen. Op woensdag als heks of tovenaar voor onze Lotje wandeling en vrijdag voor de Halloweendag.
We gaan de hele week werken rond Halloween en heksen. Wie er iets van thuis heeft mag dat altijd mee naar school brengen!

Na de speeltijd hebben we onze naam gestempeld met onze letters maar daarna hebben we onze naam ook in heksentaal gemaakt. Anders konden we geen echte heks worden !
Iedereen heeft heel hard gewerkt hieraan en alle werkjes waren dan ook klaar! Goed he!















Na de speeltijd hebben we een nieuwe letter geleerd. De letter H. We hebben ze geschreven en vonden het niet zo een moeilijke letter. Daarna hebben we woordjes gezocht die met de letter H beginnen. Als afsluiting lag er een werkje waar we de letter H moesten zoeken. Dit was voor de derde KK een 'moetje' en voor de tweede KK een 'magje'.







Kristie heeft het boek van Rebeka nog verder uitgelezen en toen was het tijd om naar huis te gaan.
Niemand moet een boekje meebrengen voor de boekenronde want Kristie heeft een boekje van Lotje het heksje dat ze gaat lezen.
Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten