woensdag 10 oktober 2012

Jarige Jeff

Vandaag was het feest in de klas want Jeff werd 4 jaar! Hij vertelde in de praatronde al over de versieringen die er bij zijn thuis hingen en over de gitaar die hij gekregen had.
We hebben allemaal voor hem een mooie tekening gemaakt en Kristie heeft voor hem een kroon gemaakt.
Ondertussen hebben sommige kleuters nog hun mannetje afgewerkt bij Britt en konden nog andere kinderen spelen in de hoeken tijdens de vrije werktijd.
We hebben sinds vandaag ook een stagiaire in de klas, Buse. Zij zal tot 5 december elke woensdag in onze klas komen helpen en daar zijn we heel erg blij mee :)














Het was ook foto-ronde vandaag en Sophie mocht haar lievelingsfoto meebrengen. Sophie haar mama had zelfs hun computer meegebracht en zo kon Sophie haar lievelingsfoto's laten zien. Ze gingen over De Efteling en ook over hun slang. Wist je dat Sophie een echte slang thuis heeft en die heet 'Lilyfee'. Leuk he! Bedankt voor je leuke foto's Sophie!


Als afsluitronde hebben we allemaal voor Jeff gezongen en mocht hij nog een verhaaltje kiezen dat Kristie ging voorlezen. We hebben in het Halloweenboek van Piet Piraat gelezen.
Morgen komt Jeff zijn mama pasta maken voor de hele klas voor Jeff zijn verjaardag. Dus we hoeven geen boterhammen mee te brengen morgen.


Amelia mag morgen haar lievelingscd meebrengen voor de muziekronde.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten