donderdag 11 oktober 2012

herfstwerkjes en lekkere pasta

Na een uurtje turnen hebben we onze muziekronde gedaan. Amelia mocht een cd meebrengen met haar lievelingsmuziek op. Ze had zelfs een Ipad meegebracht! Met hulp van Amelia hebben we de Ipad kunnen opzetten en hebben we fijn gedanst en gezongen op het liedje van Gers Pardoel, Ik neem je mee. Het was heel leuk :)




Na de speeltijd hebben we veel herfstwerkjes gemaakt. Je kon een herfstpuzzel knippen en plakken, de spinnen 8 poten geven of telwerkjes doen. Sommige kleuters hadden alle werkjes gedaan en verdienden dan ook een stempel voor dat harde werk.















's Middags kwam de mama van Jeff naar de klas en ze had lekkere pasta gemaakt voor iedereen. Dit was voor Jeff zijn verjaardag. We hebben lekker gesmuld van de pasta. Bedankt Dorine!





Namiddag hebben we in onze vrije tekstenboeken gewerkt en het valt zo op dat elke week de tekeningen mooier en duidelijker worden en de verhaaltjes langer en spannender. Goed gewerkt allemaal!







Morgen gaan we zwemmen! NIET VERGETEN! Breng een zwemzak, 2 handdoeken en je zwemgerief mee. We vertrekken met de bus om 13u00 en zijn terug rond 15u15.
Er zitten ook een heleboel briefjes in de boekentassen.
Maandag 15 oktober gaan we naar het bos samen met de eerste graad en we zoeken  nog ouders/grootouders die mee willen wandelen naar De Maten. Laat je iets weten als je mee kan gaan wandelen?
Woensdag 24 oktober gaan we een heksenwandeling doen in Zonhoven. De wandeling gaat over Lotje, het nieuwsgierige heksje en iedereen die verkleed is als heks of tovenaar mag mee :)
Je kan je naam op het blad in de speelzaal schrijven als je VERKLEED kan meerijden en mee wandelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten