donderdag 14 juni 2012

veel contractjes en een onderzoekje

We zijn de dag begonnen met een turnuurtje. Nadien hebben we onze praatronde gedaan en daaruit kwam een onderzoeksvraag van Selim. Hij wilde weten welke kleuren druiven eigenlijk kunnen hebben.
Na de speeltijd mocht Selim beginnen aan zijn onderzoek. Hij heeft dat heel goed gedaan en mocht het vlak voor de middagpauze aan de klas voorstellen.
Na de speeltijd hebben de derde kleuterklassertjes in hun contractmappen gewerkt. Het was rode werktijd dus hebben ook de tweede kleuterklassertjes een werkje gedaan. Enkelen onder hen wilden ook graag wat schrijfoefeningen doen. Kristie heeft er wat gezocht en ze hebben heel goed gewerkt!
Nadien konden we ook nog spelen in de hoeken.
















Namiddag hebben we eerst allemaal een ijsje gekregen van Carmen! Dat was heel lekker. Daarna had Kristie bespreking en is Nihal bij ons in de klas gekomen. We hebben eerst buiten in de zandbak gespeeld en daarna nog even in de klas.

Wegens het slechte weer dat de weerman voorspelde voor morgen gaan we NIET op uitstap naar de kinderboerderij  :( We zoeken naar een andere datum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten