woensdag 20 juni 2012

naar het paardenatelier

Vandaag zijn de kleuters van de tweede kleuterklas samen met de leerlingen van het tweede leerjaar naar het paardenatelier gegaan in Diepenbeek.
Het was een hele leuke voormiddag. We hebben in 3 groepjes 3 workshops gedaan. De eerste workshop was met Ilse van het paardenatelier en daar mochten we op een echt paardje zitten, er mee wandelen, het verzorgen,... De tweede workshop was bij Cindy en daar hebben we met de bezemsteel die we vorige week moesten meebrengen hele mooie stokpaarden gemaakt. En de derde workshop was bij Kristie en daar konden we mooie paardenmandala's maken.  Na 40 minuten was het wisseltijd en zo kon iedereen alle workshops doen. We hebben er ontzettend van genoten allemaal.
Bedankt aan de ouders die mee gereden hebben!

































































De kleuters van de derde kleuterklas zijn deze voormiddag op bezoek geweest in het eerste leerjaar. Ze waren wat zenuwachtig maar blijkbaar was het ook daar een hele leuke voormiddag. Ze hebben zelfs een woordje geleerd. De foto's hiervan kan je zien op de blog van de eerste graad.

Vergeet morgen niet op tijd aan het station van Genk te zijn voor onze schoolreis. En kan iemand a.u.b. nog snel wat zon bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten