vrijdag 15 juni 2012

mijn school

Omdat het regende zijn we dus niet op uitstap kunnen gaan naar de kinderboerderij vandaag :(
In plaats daarvan hebben we de film van Arvid en Emre gezien. We hebben eerst de actuaronde gedaan en naar Karrewiet gekeken. Dat hebben we nadien besproken in de praatronde. Het ging vooral over de voetbalwedstrijden deze week.
Na de speeltijd hebben we dan een stukje film gekeken en ook nog leuke spelletjes gespeeld samen.







Na de middag was er iets speciaal. We weten nu wat onze naam van de school gaat worden dankzij de wedstrijd van enkele maanden geleden. Maar nu hebben we natuurlijk ook een logo nodig. En dat willen de juffen ook van de kinderen laten komen. Iedereen mocht in een vierkant iets tekenen wat hij/zij echt bij onze school passen vond. We hebben er natuurlijk eerst in de kring over gesproken want hier moesten we toch even over nadenken. Maar er zijn hele leuke resultaten bij. Meer verklappen we natuurlijk niet, het logo dat gaat winnen zien jullie op de kick off op 1 september 2012.


Nadien hebben we heel veel puzzels gemaakt in de klas. Iedereen was heel geconcentreerd bezig aan zijn/haar puzzel.








Om halfdrie zijn we terug met de hele school samen gekomen in de speelzaal om iets speciaals te oefenen. Als je wil weten wat, kom dan zeker naar ons schoolfeest op 24 juni!
Je kan je nog steeds inschrijven voor de workshops tijdens ons schoolfeest. Vooraf inschrijven is verplicht.


Selim heeft dit weekend Flip de beer mee naar huis. Veel plezier samen!


En dan was er nog heel goed nieuws vandaag. We hebben van Dilek en Silvio (mama en papa van Amelia en Kaïm) nieuwe pompoenplantjes gekregen! Omdat tijdens de BBQ onze andere pompoenplantjes stukgetrapt werden. Zo super leuk nieuws!!! Spijtig dat het zo regende vandaag want we wilden ze direct buiten gaan planten. We hebben ze daarom goed water gegeven en ze aan het raam gezet en hopelijk kunnen ze maandag de grond in. DANK JE WEL DILEK EN SILVIO! We zijn er echt heel blij mee!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten