dinsdag 26 juni 2012

doorschuifmoment en proclamatie

Deze ochtend hadden we een speciale praatronde in petto voor alle kinderen van onze school. Iedereen mocht een praatronde gaan volgen in de klas waar hij volgend schooljaar gaat zitten. Mijn grote jongens zijn naar het eerste leerjaar gegaan en mijn jongste kleuters werden ineens mijn oudste kleuters. En er kwam ook nog een groep kleuters bij. Namelijk de oudste kleuters van Ann, zij gaan volgend schooljaar in onze klas komen. Ze waren eerst een beetje onder de indruk maar het liep al snel los en we hebben fijn gespeeld in de hoeken.














Na de speeltijd hebben de grote jongens geoefend voor de proclamatie samen met het zesde leerjaar. Zoë is toen in de klas gekomen en heeft fijn gespeeld met de tweede kleuterklas. Dank je wel Zoë voor je super hulp vandaag!
Ondertussen heeft Leroy ons ook geholpen om de pompoenplanten in de grond te zetten. We hebben ze in onze tuin gezet zodat we ze heel goed in het oog kunnen houden :)



Namiddag hebben we nog een filmpje gekeken en voor we het wisten was de dag alweer om. Maar lang duurde het niet voor we weer naar school kwamen vandaag. Want om 18u30 werden we terug op school verwacht voor de proclamatie van de derde kleuterklas en het zesde leerjaar. Het was een prachtige avond met een lach en een traan maar wat heeft iedereen supergoed zijn best gedaan!
Foto's hiervan volgen zeker nog op de blog!



Morgen gaan de derde kleuterklas samen met het eerste leerjaar naar het paardenatelier en blijft de tweede kleuterklas samen met het tweede leerjaar spelen in onze klas. Weer een dagje om naar uit te kijken dus :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten